Top 5 cele mai bune filme pentru copii de pe Netflix – aprilie 2023

Luand in considerare cererile venite de la voi, MyKitty.RO si-a propus sa vina in intampinarea celor mici cu propuneri si clasamente in ceea ce priveste filmele si serialele pentru copii distribuite pe canalul Netflix. Desi a venit primavara iar copiii si-au scos bicicletele si rolele in parcuri sau sunt plecati in vacanta speram ca-si vor face timp sa urmareasca si serialele minunate puse la dispozitie de cei de la Netflix.

#5 Bebe Șef: Înapoi la treabă

#5 Netflix – Bebe sef: Inapoi la treaba

Un serial de animație ieșit din omonimul film de succes în care Bebe Șef îl aduce la birou pe Tim, fratele său mai mare, ca să-l învețe arta afacerilor.

#4 Minecraft: Modul narativ

Preia controlul unei aventuri care se desfășoară în universul Minecraft. Viitorul lumii este în joc, iar deciziile tale impun cursul poveștii, așa că ai grijă ce alegi!

#3 Senzaționalul Om Păianjen

Peter Parker se maturizează în această poveste epică în care este prins între viața de adolescent și un război între S.H.I.E.L.D. și maleficul Norman Osborn.

#2 LEGO Ninjago: Maeștrii Spinjitzu


Kai, Jay, Cole și Zane își perfecționează puterile elementale și armele Spinjitzu pentru a proteja tărâmul Ninjago și lumea sa de dedesubt.

#1 Star Wars: Războiul clonelor

Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi și ceilalți cavaleri Jedi ajută Republica în lupta cu inamicii separatiști care vor să controleze galaxia.

Lasă un răspuns