TIPURI DE GHETE DE IARNĂ PENTRU COPII

Este important să cumpărați încălțăminte comodă, de calitate și cu un design frumos, care să permită piciorului să respire.

În același timp, modelul trebuie să permită susținerea întregului picior nu doar a unei părți. Acest lucru este important deoarece piciorul trebuie să aibă parte de comoditate pentru a suporta greutatea întregului corp. 

Ne apropiem cu pași repezi de anotimpul de iarnă, unul dintre anotimpurile preferate ale copiilor, deoarece iarna, copiii au posibilitatea de a se juca în zăpadă.

După cum bine știm cu toții, iarna este un anotimp cu temperaturi joase, de aceea trebuie să fim pregătiți cum se cuvine pentru a face față frigului care va fi din ce în ce mai aprig.

Și cum copiilor le place să stea mai mult afară decât în casă atunci când ninge, pentru a se juca și a face oameni de zăpadă, trebuie să vă asigurați că cei mici sunt pregătiți pentru iarnă.

Dacă încă nu le-ați cumpărat îmbrăcăminte și încălțăminte potrivite pentru sezonul rece, este timpul să o faceți.

Noi, cei de la Mykitty, vrem să vă ajutăm în acest sens, punându-vă la dispoziție o gamă largă de îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă copii.

Din magazinul nostru veți putea face cumpărături fără griji, de cea mai bună calitate, la prețuri care nu vă vor goli portofelul. În cele urmează vă vom prezenta trei modele de încălțăminte pentru cei mici, disponibile în magazinul nostru. Sperăm ca informațiile oferite să vă ajute să faceți cea mai bună alegere pentru copiii voștri.

Cizme iarnă copii Tofte Viking

Cizmele de iarnă petru copii Viking Tofte GTX sunt create pentru temperaturi joase, zăpezi înalte. Sunt foarte potrivite pentru copiii dinamici.

Confecționate dintr-o țesătură de nailon durabil care nu permite destrămarea și sunt prevăzute cu membrane GORE-TEX care nu permit intrarea apei, dar lasă piciorul să respire, ceea ce este extrem de important.

Au o căptușeală pe talpă din aluminiu care reflectă căldura în interiorul cizmei pentru o mai bună izolare. Dispune de șireturi elastice, ușor de legat, ce previn intrarea aerului rece și a umezelii. Talpa din cauciuc/EVA profilată asigură o aderență bună în timp.

Stratul intermediar (între talpă și branț) de membrană din aluminiu permite reflexia căldurii în interior. Căptușeala este călduroasă.

Ghete iarnă copii Tryvann Boa Black Viking

Ghetele de iarna pentru copii Tryvann Boa GTX au un design elegant și modern plin de stil și căldură.

Ghetele sunt 100% impermeabile la apă și permit respirația piciorului datorită unei membrane GORE-TEX. Dispun, de asemenea, de sistemul Boa Fit unde firele înlocuiesc șireturile. Rotița de strângere montată în centru permite ajustări rapide și ușoare. Pentru durabilitate există o protecție la noroi din cauciuc și un inel D-ring care face mai ușoara încălțarea/descălțarea. Căptușeala asigură o izolare suficientă și, de asemenea, ajută la îndepărtarea umidității piciorului.

Talpa din cauciuc natural de înaltă rezistență conferă aderență și stabilitate pe toate suprafețele, indiferent dacă acestea sunt umede sau uscate. Dispune și de detalii reflectorizante.

Ghete iarnă copii Zing Viking

Ghetele de iarnă pentru copii Viking Zing GTX le putem descrie în câteva cuvinte: funky, cool și pregătite de iarnă.

Confecționate din piele întoarsă, au cusătură aparentă ce conferă acestei ghete un look modern și o durabilitate excelentă.

Pentru orice fel de vreme sistemul GORE-TEX oferă în același timp rezistență la apă și ajută piciorul să respire. Căptușeala izolantă menține piciorul cald, iar șireturile elastice cu sistem Velcro oferă o încălțare/descălțare rapidă utilizatorului.

Talpa are designul unor bascheți normali, dar este făcută din cauciuc, iar în interior are talpă intermediară din cauciuc expandat EVA care absoarbe șocurile și izolează gheața.

Acestea sunt doar trei dintre modelele de încălțăminte potrivită pentru iarnă. Intrând pe site-ul nostru veți găsi o gamă largă de încălțăminte pentru copii.

Copiii sunt cel mai minunat lucru din viața noastră. Lor trebuie să le oferim cele mai frumoase lucruri. Noi vi le punem la dispoziție la un preț foarte bun. Sunt articole care îmbină eleganța cu stilul practic. Micuții voștri fashioniști se vor bucura de alegerea voastră inspirată.

Spor la cumpărături vă dorim!

Lasă un răspuns