SFATURI DESPRE CUM SĂ ECONOMISIȚI BANI CÂND FACEȚI CUMPĂRĂTURI PENTRU UN NOU AN ȘCOLAR 16.07.2018

Începerea anului școlar este o perioadă emoționantă pentru părinți și copii. Însă, achiziționarea de îmbrăcăminte și articole școlare poate fi costisitoare și stresantă pentru orice familie. În cele ce urmează, vă vom da câteva sfaturi practice cu privire la cum puteți economisiți când faceți cumpărături pentru un nou an școlar.

Copiii au tendința de a vă determina să cheltuiți mulți bani pe lucruri care nu le sunt necesare. Vouă, părinților, vă este greu să-i refuzați, însă trebuie să vă controlați bugetul pentru a nu-l depăși și nu a vă apuca durerea de cap atunci când ajungeți acasă.

Legea numărul unu, este legea reciclajului. Înainte de a merge la cumpărături, uitați-vă la articolele pe care copilul deja le are. Uitați-vă în șifonierul copilului la îmbrăcămintea care arată bine și îi vine bine. Alegeți hainele care le mai poate purta. Dacă deja are un ghiozdan bun, curățați-l pentru a-l putea folosi din nou, dacă nu e bun, cumpărați-i unul nou.

Articolele școlare din anul anterior și îmbrăcămintea de la frații mai mari, de asemenea, se poate recicla.

Pregătiți bugetul și o listă. Decideți câți bani puteți cheltui și încercați să nu depășiți bugetul. Faceți o listă cu tot ceea ce are nevoie copilul și vedeți dacă există lucruri care pot fi cumpărate înainte de începerea școlii. În cazul pre-adolescenților și adolescenților, aceasta poate fi o oportunitate pentru a vă da seama ce le lipsește din ceea ce-și doresc. Aceste lucruri trebuie să fie o prioritate.

Dacă este posibil, lăsați-vă fiul sau fica să adauge câteva lucruri pe listă. Atunci când vă decideți să începeți cumpărăturile, lista vă va ajuta să evitați produsele inutile.

Căutați promoții și oferte speciale. Ofertele speciale destinate întoarcerii la școală întotdeauna sunt bune. Căutați-le și profitați de ele. Există multe magazine care au oferte speciale. Verificați cu atenție ofertele, pentru a vedea care este cea mai bună.

Alegeți mărci de cea mai bună calitate, dar mai puțin scumpe. Știind ce articole școlare au nevoie copiii, vă va fi ușor să căutați exact ceea ce vreți. Alegeți produse de cea mai bună calitate și convenabile la preț. Cumpărați-le creioane, pixuri, stilouri, acuarele, caiete, penare etc.

Îmbrăcămintea de firmă poate crește rapid cheltuielile, așa că trebuie să vă decideți dacă prețul fiecărui articol este justificat, înainte de cumpăra un anumit articol. De exemplu, o jachetă frumoasă poate merita un preț mai mare, fiindcă copilul vostru o va purta des, în timp tricourile pot fi de o calitate similară dar nu de la o firmă renumită.

Banii economisiți prin alegerea unor firme mai puțin renumite vă pot folosi la achiziționarea lucrurilor pe copilul le-a trecut pe lista de cumpărături.

Faceți cumpărături online. De ce? Fiindcă în magazinele online aveți posibilitatea să găsiți produsele de care aveți nevoie, la prețuri mult mai convenabile. De aici puteți cumpăra ghiozdane pentru copii și rechizite școlare, de cea mai bună calitate.

Așadar, vă invităm să ne faceți o vizită, pentru a alege din magazinul nostru unele dintre cele mai importante articole școlare. Noi vă punem la dispoziție ghiozdane, penare, pixuri, creioane, acuarele, etichete. Și nu orice fel de produse pentru școală, ci unele cu personajele Disney preferate ale copiilor.

Dacă aveți o fiică îi puteți cumpăra un ghiozdan pentru fetite cu Disney Frozen, Minnie Mouse ori Hello Kitty sau ghiozdane pentru baieti cu Spider Man, Star Wars, FC Barcelona si Real Madrid. De asemenea, îți puteți cumpăra un troler sau chiar un rucsac Back UP, modele frumos colorate si inflorate. Pentru fiul vostru puteți alege un ghiozdan mașină de poliție sau un săculeț Star Wars.

În ceea ce privește rechizitele, îi puteți achiziționa un pix Frozen, un penar 3D Spiderman, creioane cu Hello Kitty sau carioci si guase de la Kidea etc. Important este că din magazinul nostru veți putea face cumpărături fără griji, căci nu veți depăși bugetul. Prețurile noastre sunt excepționale. Avem cele mai bune oferte.

Este important să faceți economie și să respectați bugetul stabilit. De asemenea, este important să cumpărați și articole școlare de cea mai bună calitate. Cu ajutorul lor copilul vostru va putea deveni o persoană cu care ne vom putea mândri cu toții în viitor.

Cu toate că școală nu este un loc în care copilul să facă parada modei, ci să învețe pentru a se forma ca om, este esențial să folosească instrumente care să-l atragă și să-l facă să se simtă cât mai bine.

Ținând cont de sfaturile pe care vi le-am dat, vă invităm să profitați de reducerile existente pe site. Spor la cumpărături vă dorim!

Lasă un răspuns