MYKITTY.RO, SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU CADOURILE LUI MOȘ CRĂCIUN

Datorită nouă, Moșul nu mai trebuie să circule prin frig, pentru a căuta în zeci de magazine cadourile potrivite pentru copii.

Acum poate sta în fața focului, cu o cană de ceai fierbinte în mână și poate citi liniștit scrisorile de la cei mici, fără să-i crească tensiunea. El nu se va mai necăji fiindcă nu va putea îndeplini dorințele acestora.

Datorită nouă, celor de la Mykitty, Moș Crăciun își poate deschide laptop-ul, poate intra pe Google, tasta numele magazinului nostru și ca prin magie, pe prima pagină de îndată vom apărea. Suntem buni la asta, recunoaștem, dar nu doar la asta.

Ne pricepem la mai multe. De exemplu, ne pricepem să aducem zâmbetul pe chipul părinților. Foarte mulți părinți ne calcă pragul și zâmbesc când descoperă că la noi în magazin găsesc tot ce vor pentru copiii lor.

Ne place să contribuim măcar puțin la fericirea oamenilor. Ne străduim să oferim acestora produse care mai de care mai atractive, la prețuri din ce în ce mai avantajoase. Clienții noștri merită tot ce este mai bun.

Îi invităm pe toți iubitorii personajelor Disney, să intre în lumea noastră și să le descopere printre electronice pentru copii, biciclete, ceasuri copii etc.

Ne dorim ca anul acesta Moș Crăciun să intre din timp în lumea noastră aparte și să-și umple sacul cu cadouri minunate pentru toți copiii. Are de unde alege, căci oferta noastră este mare.

Suntem siguri că anul acesta, copiii vor fi tare mulțumiți de cadourile primite, dacă ne dați o mână de ajutor.

Vorbiți-i lui Moș Crăciun despre noi. Este posibil să nu fi aflat despre noi, deși lui nu prea îi scapă nimic. Datorită spiridușilor lui tare harnici, este la curent cu tot ce se întâmplă în sectorul cadourilor, mai ales al celor destinate copiilor.

Cu toate acestea, pentru a ne asigura că află de noi, spuneți-i că Mykitty.ro este soluția ideală pentru cadourile pentru copii. Spuneți-i că aici va găsi tot ce-i trebuie pentru a face copiii fericiți. În plus, nici nu trebuie să se deplaseze. Face comandă online, iar cadourile îi vin acasă în cel mai scurt timp.

Cum Moșul e bătrân, vrem să-l scutim de umblat prin aglomerație. Noi, cei de la Mykitty, stăm la dispoziția sa cu produse cu personajele preferate ale copiilor, cu o mulțime de jucării și jocuri, cu rechizite și ghiozdane, cu genți copii etc.

Sania i se va umple cu cadouri de îndată ce pe noi ne va cunoaște. Așa să-i spuneți, el va înțelege. Iată trei dintre produsele care se pot transforma în minunate cadouri de Crăciun pentru copii:

Boxă portabilă cu bluetooth disco light și microfon party ball iDance

Dacă credeți că cei mici au talent muzical și ați vrea ca aceștia să exerseze pentru a-și pune în valoare calitățile artistice, șoptiți-i Moșului că la noi găsește o boxă karaoke de excepție. Boxa portabila cu microfon compacta iDance Audio este perfectă pentru petrecerile copiilor.

Sistemul karaoke are 40 watti și un discoball în partea de sus. Acesta care emite o lumină spectaculoasă și plină de culoare. LED-ul încorporat este sincronizat cu ritmul muzicii ascultate de copii!

Este o boxă de dimensiuni mici, dar oferă multe modalităși de conectare! Copiii pot utiliza telefonul, tableta prin Bluetooth sau AUX-IN. Sistemul are chiar si un AUX-OUT, astfel încât să poată fi conectat cu alte difuzoare!

Geantă de umăr My own way Soy Luna

Dacă fiica voastră este o adevărată fashionistă și mai este și fan Soy Luna, atunci Moș Crăciun trebuie să-i ofere un cadou special, o geantă cu personajul său preferat. Acest model de geantă de umăr este înaltă calitate. Materialul din care este confecționată este 100% polyester. Geanta dispune de un compartiment principal, curea reglabilă și clapetă cu arici.

Ghiozdan Disney Minnie Mouse

Dacă copilul vostru își dorește foarte mult un ghiozdan cu Minnie Mouse, Crăciunul este o ocazie perfectă pentru a-l primi în dar. Această informație trebuie să ajungă numaidecât la urechile Moșului.

Ghiozdanul dispune de 2 compartimente mari, 1 buzunar frontal și două buzunare laterale, bretele ajustabile, baretă de mână și sistem anatomic. Este confecționat din 100% polyester, un material rezistent și impermeabil.

După cum se poate observa, punem la tuturor celor care ne calcă pragul produse variate. Așadar, nu mai ezitați, spuneți-i Moșului de noi pentru a alege cadouri de Crăciun minunate.

Lasă un răspuns