DE CE SĂ CUMPERI O BOXĂ PORTABILĂ CU BLUETOOTH PENTRU COPILUL TĂU

De să cumperi copilului tău o boxă portabilă cu bluetooth când el poate asculta muzică pe smartphone? Este această boxă un cadou inutil? Ei bine, merită cumpărată, ea nefiind deloc un cadou inutil. Iată câteva motive pentru care merită să cumperi copilului tău o astfel de boxă.

Este ușor de utilizat. Această boxă poate fi conectată la orice dispozitiv cu bluetooth, indiferent dacă este vorba despre telefon, tableta, laptop sau calculator. Copilul tău nu va trebui să facă altceva decât să activeze bluetooth-ul pe dispozitivul său, să apese pe butonul boxei și să parcurgă câțiva pași până asociază aparatele. După asta, ori de câte ori pornește boxa, dispozitivul se va conecta în mod automat.

Această boxă este mult mai ușor de utilizat, iar copilul tău pasionat de muzică se va distra de minune ascultând melodii de pe telefon sau de pe youtube.

Folosind o astfel de boxă, copilul va putea asculta muzică oriunde se află. Acesta va putea asculta muzica acasă, când se află în parc la joacă, la școală etc. Majoritatea boxele portabile sunt mici, deci nu ocupă mult spațiu. Astfel copilul tău o va putea lua cu el oriunde va merge. O astfel de boxă încape chiar și în rucsacul de mers la sala de sport. Copilul va putea asculta muzică în orice moment, iar asta îl va bucura enorm dacă muzica este pasiunea lui.

Boxa portabilă cu bluetooth nu ocupă mult spațiu. După cum deja am precizat, boxele portabile sunt obiecte mici, ele pot fi așezate într-un colț de masă, de exemplu. Ele ocupă mult mai puțin spațiu decât boxele obișnuite și sună la fel de bine. Prin urmare, sunt o alegere foarte potrivită pentru un cadou micuț și drăguț.

Nu trebuie să îți mai faci griji în privința cablurilor. Nu le vei vedea prin casă. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale boxei portabile cu bluetooth este faptul că este wireless. Nu trebuie conectată la o mufă pentru a funcționa. Nu trebuie să mai pierzi timpul cu conectarea diverselor cabluri pe care încerci apoi să le ascunzi pentru nu se vedea. Boxa cu bluetooth dispune de acumulator. Ea se încarcă cu ușurință și apoi se poate folosi o anumită perioadă de timp.

Boxa portabilă cu bluetooth nu este scumpă. Dacă găsești magazinul potrivit o poți achiziționa la un preț foarte bun.

Dacă motivele enumerate mai sus te-au convins să-i cumperi copilului tău oboxă portabilă pentru copii, îți recomandăm să intri în magazinul online mykitty.ro. Aici vei găsi o gamă variată de electronice pentru copii. Vei avea posibilitatea să alegi între boxă portabilă cu microfon, karaoke și multe alte produse interesante pentru copii.

De exemplu, ai putea alege o boxă portabilă cu bluetooth mini tower Soy Luna sau o boxă portabilă cu bluetooth flash-boom Iparty.

Boxa mini tower Soy Luna este o boxă cu design atrăgător pentru copii și funcționează fără fir cu orice dispozitiv activat prin bluetooth. Cu ajutorul ei se poate reda muzică de pe telefon, youtube și poate fi folosită și independent datorită acumulatorului inclus. Dispune de două difuzoare luminate cu LED-uri care se aprind pe ritmul muzicii, port mini USB (cablu inclus) pentru alimentare. De asemenea, conține mâner pentru transport și o antenă retractabilă.

Boxa portabilă flash-boom Iparty dispune de tehnologie bluetooth 3.0, design unic, cu efect oglindat pe partea din față și LED-uri ce se aprind pe ritmul muzicii, sloturi SD pentru redare mp3, mâner de transport și baterie reîncărcabilă (4400mAh) etc.

Sunt două modele de boxe foarte ușor de utilizat, care merită achiziționate pentru a face o bucurie copilului. Decizia îți aparține. Trebuie însă să știi că, indiferent de modelul pe care îl vei alege, vei lua o decizie foarte bună.

O astfel de boxă poate fi un cadou foarte potrivit pentru ziua de naștere a copilului tău sau poate fi un dar minunat din partea Iepurașului. Iată încă două motive foarte bune pentru care ar trebui să intri pe mykitty.ro pentru a începe să faci cumpărături.

Lasă un răspuns