CUM ALEGEM CEL MAI POTRIVIT CADOU DE CRĂCIUN PENTRU COPII?

Mulți părinți, unchi, nași și alte persoane care sunt alături de copii pe parcursul dezvoltării lor, se plâng în mod repetat despre cantitatea de jucării acumulate și abandonate de către cei mici. În general, entuziasmul copiiilor pentru jucăriile noi și scumpe este de scurtă durată.

Există câteva linii directoare pe care le puteți lua în considerare atunci când alegeți cadourile de Crăciun pentru copii. Acestea vă pot ajuta în privința unor noi achiziții.

Adaptați-vă la ceea ce îi place copilului

În acest sens, comunicarea și observarea sunt fundamentale pentru cunoașterea fiecărui copil. Acest lucru vă permite să vă faceți o idee cu privire la ceea ce și-ar dori copilul.

La cererea copilului, trebuie adăugate cunoștințele și creativitatea voastră pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura așteptărilor, adică copilului să-i placă cadoul oferit.

Amintiți-vă că fiecare copil este unic și special. Vă va face plăcere ca particularitatea lor să fie surprinsă în alegerea pe care o faceți.

Investiți în ambalaj

De multe ori, experiența de deschidere a cadoului este una excepțională atunci când ambalajul este special, prezintă detalii și chiar tinde să fie mai atrăgătoare atunci când se rupe hârtia, fie se deschide o cutie de cadouri. Nu numai obiectul dăruit creează o emoție aparte, ci și atmosfera care se creează într-o astfel de seară magică.

Evitați achizițiile excesive

Există tendința ca părinții să ofere multe cadouri copiilor ca simbol al afecțiunii mari față de aceștia, totuși nu este indicat să le fie oferite prea multe daruri. Copiii devin din ce în ce mai puțin sensibili la experiența primirii cadourilor, dacă suprasolicitați cu atât de multe daruri, și nu se bucură pe deplin de niciunul. Interesele voastre bune devin contraproductive.

Actul de a dărui reprezintă cel mai bun cadou

Cadourile dăruite îi fac pe oameni mai fericiți. Așadar, este o idee foarte bună să îndemnați copiii să dăruiască copiilor mai puțin norocoși ca ei (copii orfani, copii bolnavi) diverse jucării/jocuri sau de ce nu, articole sportive, pentru a le aduce și lor zâmbetul pe buze.

O astfel de experiență va face ca sărbătoarea de Crăciun să fie una cu adevărat de neuitat.

Obiecte de uz comun

Cumpărarea acelor obiecte care facilitează sau favorizează experiențele comune de calitate este întotdeauna o opțiune excelentă. Le puteți achiziționa o minge FC Barcelona cu care copiii pot juca fotbal în parc sau în grădină, împreună cu prietenii, colegii sau membrii familiei. Îi puteți ajuta în acest fel să socializeze mult mai ușor cu ceilalți.

De asemenea, le puteți oferi o masă de fotbal, un set de tras la țintă etc. Echipa Mykitty vă pune la dispoziție diverse jucării pentru copii.

Obiecte care îi ajută să aibă parte de o experiență de gătit interesantă

Le puteți oferi ustensile de bucătărie, împreună cu rețete pentru a pregăti niște alimente care sunt pe placul lor. Astfel de obiecte promovează aspectele sociale, munca în echipă, toleranța proceselor, cunoașterea ingredientelor și valorile nutriționale a ceea ce consumă. De asemenea, conștientizează importanța anumitor alimente. Pregătirea fursecurilor, prăjiturilor etc., se poate transforma într-o aventură magică.

Puzzle-uri

Ajutați-i să-și dezvolte inteligența și cumpărați-le un puzzle, de exemplu. Oferiți-le un puzzle trolls. Dați-le șansa să se distreze, să observe, să exploreze obiectele din jurul lor, îmbunătățindu-și atenția și concentrarea.

Noi, cei de la Mykitty, vă dăm oportunitatea de a-i face pe copii să învețe să se autocontroleze și să reflecte înainte de a acționa. Prin rezolvarea unui puzzle, copiii își dezvoltă viziunea spațială și abilitățile cognitive, învățând conceptele diferitelor teme (obiecte, animale, peiaje etc.). Puzzle-ul oferă multe beneficii copiilor. Prin urmare, poat fi un cadou minunat de Crăciun.

Ideea este să alegeți cadouri pe gustul copiilor și care îi poate ajuta să se dezvolte frumos și sănătos. Străduiți-vă ca viața copiilor să fie un univers de surprize, mai ales de Crăciun, atunci când îl așteaptă de Moșul cel cu barbă albă, care vine cu sania trasă de reni tocmai din Laponia.

Cumpărături surprizătoare vă dorim!

Lasă un răspuns