CELE MAI POTRIVITE CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU COPII

Vă recomandăm ca atunci când alegeți cadoul copilului să țineți cont de vârsta sa, deoarece un cadou care nu se adaptează vârstei celui mic poate să nu-i atragă atenția și să nu-i placă pe cât de mult v-ați dorit.

Cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru copii

Cadouri pentru Crăciun pentru copii mai mici de 2 ani

La această vârstă fragedă, cel mai bine este să oferiți jucării care stimulează simțurile copilului. Diferite texturi, sunete și culori care invită copilul să exploreze lumea din jurul lui, cum ar fi jucării din pluș, balansoar de pluș, păpuși etc. Mykitty vă oferă diverse jucării potrivite pentru cei mici. Pentru a le găsi nu trebuie decât să dați clic pe categoria jucării/jocuri.

Cadouri de Crăciun pentru copii între 2 si 3 ani

Copiii de această vârstă încep deja să-și cunoască habitatul și simțul lor de orientare este în plină dezvoltare. Așadar, este indicat să le oferiți jucării cu care pot să construiască, instrumente muzicale etc. În lumea Mykitty găsiți diverse produse pentru copiii de această vârstă, de la jucării la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care se află la categoria fashion copii.

Cadouri de Crăciun pentru copii între 3 și 5 ani

În acest stadiu, copiii își dezvoltă pe deplin imaginația și fantezia, așa că ar fi indicat să le oferiți jucării care îi fac să se simtă ca niște super-eroi. Poveștile interactive, mașinile, produsele electronice copii și diversele articole sportive fac parte dintre cadourile potrivite pentru copiii de această vârstă.

Cadouri de Crăciun pentru copii între 6 și 11 ani

Copiii se află într-o perioadă de dezvoltare completă a abilităților cognitive, afective și sociale și încep să înțeleagă cum funcționează lumea din jurul lor. Este, de asemenea, o etapă în care băieții se joacă de obicei cu alți băieți și fetele cu alte fete. Jocurile de masă, jocurile care le permit să facă experimente și jocurile care conțin accesorii interesante, cum ar fi articole vestimentare și accesorii fashion sau o colecție de mașini de jucărie, sunt cadouri potrivite pentru copiii de această vârstă.

Un set de bucătărie Disney Frozen sau o mașină cu telecomandă sunt două dintre opțiunile minunate pe care echipa Mykitty le pune la dispoziția tuturor celor care vor să aleagă cel mai potrivit cadou de Crăciun pentru copiii lor.

Cadouri de Crăciun pentru copiii de peste 11 ani

Copiii se află într-o etapă în care nu mai sunt copii și doresc să facă activități care îi fac să se simtă mai în vârstă. Muzica preferată, o carte bună sau un joc video potrivit pentru vârsta lor va fi un cadou perfect.

Prin urmare, Mykitty s-a pregătit cum se cuvine, cu produse fel de fel. Boombox, boxe portabile și karaoke, căști, tablete/telefoane, toate aceste produse pot fi cadouri minunate.

Mykitty vă invită în lumea personajelor Disney pentru a descoperi produsele preferate de cei mici: biciclete, accesorii auto, articole plajă copii, ceasuri copii și câte și mai câte.

Ne dorim să dăm o mână de ajutor Moșului cu barbă albă, Super Eroul celor mici, să umple tolba cu cadouri diverse pentru a transforma seara de Crăciun într-una de poveste.

Fiecare seară de Crăciun din anii copilăriei este una cu totul specială. Copiii îl așteaptă cu mare nerăbdare pe Moșul de poveste. Speră ca scrisoarea pe care i-au scris-o cu drag să fi ajuns la acesta, iar el să le fi ascultat rugămințile.

Niciun cadou nu este mai frumos decât cel primit de la Moș Crăciun. Din acest motiv, el trebuie ales cu mare grijă. De asemenea, pentru a putea alege cadoul potrivit, oferta de produse trebuie să fie variată.

Noi , cei de la Mykitty.ro, știm asta și de aceea punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de produse pentru copii, la prețuri foarte accesibile.

Mykitty.ro este magazinul în care cumpărăturile pentru Crăciun se fac de fiecare dată fără griji. Aici, cei care îl ajută pe Moș Crăciun la cumpărături, găsesc mereu tot ceea ce vor, fiindcă noi știm ce vor cei mici, cadouri cu personajele lor preferate cu care să se poată lăuda la prieteni.

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru, cu cadouri minunate pentru copiii voștri cuminți! Ajutați-l pe Moș Crăciun să-și umple tolba de cadouri pentru a răspunde la ale piticilor rugăminți.

Lasă un răspuns