BICICLETA, CEL MAI BUN CADOU PENTRU COPII

Autonomie și sociabilitate

Bicicleta le dă celor mai mici din casă autonomie și mobilitate. Acest lucru este important pentru noi, deoarece credem că mersul pe bicicletă contribuie în mod pozitiv la dezvoltarea lor personală, le dă încredere în ei înșiși, le întărește stima de sine și le îmbunătățește relațiile cu ceilalți. Bicicleta le oferă o gamă de posibilități de care se vor folosi mereu.

Exercițiu fizic și dezvoltare motorie

Pe de altă parte, bicicleta le permite să se joace făcând exerciții moderate, necesare pentru formarea unor obiceiuri sănătoase. Îi ajută să fugă de sedentarism și să aibă o atitudine activă.

Procesele neuronale care intervin în controlarea unei biciclete sunt enorme, deși vine un moment în care vom fi capabili să le integrăm în așa fel încât să nu pară lucruri de copii. Pentru cei mici, a învăța să meargă pe bicicletă este foarte important, deoarece îi ajută la dezvoltarea motorie, la îmbunătățirea coordonării motorii, la menținerea echilibrului etc.

La urma urmei, este un joc

Mersul pe bicicletă împreună cu prietenii reprezintă un lucru distractiv pe care îl pot face atât adulții, cât și copii. De aceea trebuie să le dăm oportunitatea să se bucure de tot ceea ce îi înconjoară împreună cu prietenii.

Ce bicicletă trebuie să cumpărăm unui copil?

Știm deja că bicicleta este cel mai bun cadou pentru copii, trebuie însă să lămurim ce bicicletă să cumpărăm unui copil. Răspunsul la întrebare nu este ușor, deoarece există multe tipuri, mărimi și modele. Trebuie să ținem cont de câteva aspecte înainte de a cumpăra una.

În general, avem tendința să cumpărăm biciclete mai mari decât vârsta copiilor. Din acest motiv, este important să ținem cont de următoarele aspecte:

Dimensiuni pentru copii

În cazul bicicletelor pentru copii există trei dimensiuni de roți:

De la 12 la 18 inch (90-120 cm înălțime)

Pentru cei mai mici din casă trebuie să căutăm biciclete cu roți cu diametru care să le permită să atingă fără probleme solul. Potrivite pentru ei sunt biciclete cu roți de 12 inch (3-5 ani). Acestea pot fi folosite până când copiii pot merge cu bicicletă de 14 inch (4-6 ani).

Pe mykitty.ro există biciclete cu roți de dimensiuni diferite. Putem alege o bicicletă de 12 inch ca mai apoi pe măsură cee cresc să trecem la cea de 14 inch, apoi la 16 (5-7 ani) sau la 18 (6-8 ani). Important este că avem de unde alege bicicleta potrivită.

Bicicletă de 20 inch (120-135 cm înălțime)

Copiii se bucură mai mult de bicicletă începând cu vârsta de 6 ani, când condiția fizică le permite să o folosească în siguranță. În plus, bicicletele de 20 inch (7-9 ani) au roți cu un diametru care le oferă mai multă stabilitate și, în general, sunt mai bine construite.

Aceste biciclete deja fac parte dintre cele reale. Au componente de cea mai bună calitate și acest lucru se observă.

Bicicletă de 24 inch (135-150 cm înălțime)

Plecând de la 135 cm înălțime, ideal ar fi să se folosească biciclete cu roți de 24 inch. În această categorie există biciclete foarte bine echipate și cu care cei mici ne pot însoți în călătorii. Fiind obișnuiți de la vârstă fragedă cu bicicleta ei vor fi încântați să pedaleze alături de noi pe o bicicletă mare.

Unele dintre bicicletele mai mari sunt echipate cu lumini în față și în spate. Luminile sunt foarte importante pentru siguranța tinerilor cicliști.

Bicicleta este cel mai bun cadou întotdeauna. De asta ne-am convins. În dezvoltarea personală a copiilor piesele cheie sunt autonomia, încrederea în ei înșiși și dezvoltarea fizică și mentală. Îi putem ajuta în acest sens achiziționându-le o bicicletă de pe mykitty.ro.

Mykitty.ro este mereu alături de copii și îi ajută să se dezvolte într-un mod armonios prin intermediul unor produse de cea mai bună calitate.

Lasă un răspuns